Autoshkolla

Autoshkolla

GRATIS

(3 estrellas)

(87)


Descargar para Android Me gusta

1.000 - 5.000 descargas

Añade esta app a tus listas
Ky app është i orientuar për lehtësimin e qasjes në provim për patentë shofer të kategorisë B.

Në këtë app pëfshihen këto kategori:

Situatat në Komunikacion
Rregullat e Komunikacionit dhe Sigurisë
Shenjat e Komunikacionit
Semaforët
Personi i Autorizuar
Shenjat (Shenimet) Rrugore
Kryqëzimet dhe
Faktorët që ndikojnë në ngasje, Eko-ngasja dhe njohurit për mjetet motorike.

Comentarios y valoraciones de Autoshkolla

  • Todavía no hay ningún comentario. ¡Sé el primero en comentar!