FootTackt

FootTackt

Añade esta app a tus listas

+ Por Marko Churlinoski

Más grande - Captura de pantalla de FootTackt para Android
Más grande - Captura de pantalla de FootTackt para Android
Más grande - Captura de pantalla de FootTackt para Android
Апликација која ќе ви помогне во исцртвуање на тактики за фудбал. Истите веќе исцртани тактики, можите да ги снимите и пофторно да ги прикажиувате. Можите да исцртате ваши играчи и противнички играчи (црвена и сина боја) со само едно притискање на е кранот, како и нивното движење со влечење на екранот.

Comentarios y valoraciones de FootTackt

  • No hay ningún comentario, sé el primero en comentar!