Најди TAXI

Најди TAXI

10 - 50 descargas

Añade esta app a tus listas

+ Por Marko Churlinoski

Más grande - Captura de pantalla de Најди TAXI para Android
Más grande - Captura de pantalla de Најди TAXI para Android
Más grande - Captura de pantalla de Најди TAXI para Android
Más grande - Captura de pantalla de Најди TAXI para Android
Најди TAXI е апликација која ви помага при повикување на такси во друг непознат град. Тие таксии компании кои се внесени во апликацијата се достапни, а истите и работат на приницпот на пуштање на сигнал, во случај да немате доволно кредит на вашата сметка. Со самото избирање на градот и избирање на посакуванта компанија, телефонот автоматски ке го повика бројот на такси кпманијата.
СЕ НАДЕВАМ ДЕКА КЕ ВИ БИДЕ ОД КОРИСТ!

Tags: najdi taksi.

Comentarios y valoraciones de Најди TAXI

  • No hay ningún comentario, sé el primero en comentar!