Sabadell Click a ClickCapturas de pantalla

Descripción

L'aplicació de fotos de Sabadell, per a viure i veure altres cares de la ciutat.

Sabadell Click a Click és una iniciativa per a veure la nostra ciutat amb uns altres ulls mitjançant el geoposicionament de fotos i poder visualitzar aquestes (i la seva informació) a través d'un smartphone.

La idea és senzilla, però té un gran potencial:

1- La quantitat, creativitat i diversitat de les rutes que oferirem serà sens dubte un element molt important. Perquè els costos de crear noves rutes són tant baixos, en podem crear constantment de noves.

2- Un projecte obert als ciutadans i institucions, que poden proposar rutes temàtiques, tant de les més clàssiques com de ben personals i peculiars, que ens ajudin a saber més de la ciutat on vivim cada dia.

3- Finalment, una plataforma com Sabadell Clic a Clic és també una manera de fer sortir dels calaixos, arxius i prestatgeries totes aquelles fotos, històries i records que tenim guardats a casa i posar-los a la butxaca de la ciutadania.

Naturalment una aplicació d'aquestes característiques és també molt interessant per aquells visitants de fora de la ciutat, i que tindran la possibilitat de poder seguir tant rutes turístiques pensades per a ells com rutes més alternatives i/o de temàtiques que més els puguin apassionar. Des de rutes històriques (el passat industrial, la guerra civil, la transició, etc.), artístiques (quadres, dibuixos, graffitis, etc), gastronòmiques, culturals (tradicions, festes, etc) i moltes més.

Alguns rutes també tindran una important aplicació educativa. Com per exemple, la ja disponible ruta de Sabadell Pretèrit, on podrem veure com era Sabadell fa més de 100 anys. Altres rutes que s'incorporaran en un futur sobre arquitectura de la ciutat, història i fins i tot sobre la vegetació (on sabrem més coses dels arbres que trobem a la ciutat) també podran tenir una besant educativa. I pels més petits, aviat impulsarem un concurs de dibuixos infantils de la ciutat, tot creant la ruta Sabadell dels Més Menuts.

Opiniones de los usuarios

de 14 opiniones

"Muy buena"

8.6