DESCARGAR GRATIS

Incidències 2.0

  • TIPO DE BÚSQUEDA
  DESCARGAR GRATIS


  Capturas de pantalla

  Descripción

  Incidències 2.0 pretén ser un servei col·laboratiu que permeti als seu usuaris notificar i tenir coneixement de diferents incidències que es donen al nostre voltant.
  En l'actualitat l'aplicació se centra en les incidències relatives al sistema de transport públic ferroviari de l'àrea metropolitana de Barcelona, com ara els retards en les línies de Rodalies, la falta de subministrament elèctric en el metro, etc.
  Alternativament, l'aplicació permet, de forma molt més lliure, notificar incidències de qualsevol tipus. També està oberta a qualsevol proposta interessant que puguin formular els usuaris.
  Els dos casos d'ús de l'aplicació són "Visualitzar incidències" i "Reportar nova incidència". Les incidències es poden veure en un mapa o com un llistat i també es permet a l'usuari definir i seguir fins a un màxim de 3 línies de transport públic preferides amb la finalitat de facilitar l'accés a la informació.

  Per més informació sobre com funciona la aplicació i qui som visiti la nostra pàgina web www.incidencies.org. Allà pots consultar el manual d'usuari i també proposar millores en l'aplicació.

  Opiniones de los usuarios

  de 65 opiniones

  "Muy buena"

  8.4