Montblanc - Vila medievalCapturas de pantalla

Descripción

Aquesta aplicació no és només una guia de visita per la vila de e Montblanc sinó que és una experiència en si mateixa. Montblanc Medieval et proposa endinsar-te en l’ambient d’una de les viles més bullicioses de la Catalunya medieval per assistir a corts presidides pels Reis d’Aragó, passejar pel mercat on pròspers mercaders fan negoci comprant i venent teles o descobrir la llegenda de Sant Jordi en una de les portes de la muralla que ha donat fama a la vila.

L’aplicació Montblanc Medieval fa que el teu Android esdevingui una màquina del temps amb la què, gràcies a la funcionalitat GPS, podràs moure’t per un itinerari amb els 13 llocs més emblemàtics de la vila. L’aplicació inclou un plànol georreferenciat, descripcions sonores (locucions i ambientació) dels principals monuments de la vila, vídeos dels personatges medievals més emblemàtics de Montblanc.

L’aplicació Montblanc Medieval inclou també un joc de preguntes i respostes per que els visitants facin mostra de la seva perícia i coneixements.

L’aplicació Montblanc Medieval, a més de funcionar com a guia quan l’usuari estigui a Montblanc, també es pot consultar a casa, a la feina o en qualsevol altre indret com si fos un amè vídeo llibre que pot ser molt útil per al viatge o per la visita a la vila emmurallada més famosa de Catalunya.

Opiniones de los usuarios

de 12 opiniones

"Buena"

6.2