DESCARGAR GRATIS

Passem comptes?, Repartim i imputem les despeses

    • TIPO DE BÚSQUEDA
    Passem comptes?,  Repartim i imputem les despeses icon

    Passem comptes?, Repartim i imputem les despeses

    por: 1 10

    10 Nota
    Usuarios
    DESCARGAR GRATIS

    Capturas de pantalla

    Descripción

    Organitzem un event (per exemple un dinar) entre varies families: Repartim les tasques (el que ha de comprar ó aportar cada familia). Al final, calculem el cost de l'event pel valor total sumat del que ha comprat/ aportat cada familia. Aquest cost el dividim entre tots els participants. Cada familia pot aportar un nombre diferent de participants (imputació relativa). Per tant, calculem el cost de l'event per cada participant. i al final fem el balanç entre el que ha aportat (pagat) cada familia a priori i el que tindria d'haver pagat; es a dir pàssar comptes.
    Un exemple. Event
    U
    El resultat final o, millor dit, l'informe final es pot compartir per whatsapp, sms, email, etc.. i per tant tothom queda informat del cost i imputació de l'event. Només falta que els que han de pagar paguin el que els hi correspon (ho indica l'informe de l'app) al "mig". i els que han de cobrar agafin del "mig" el que els hi correspongui (ho indica l'informe de l'app).

    Un exemple:
    *Event: Dinar de germanor entre 3 families. La familiaA són 3, la familiaB són 4, i la familiaC són 2.Això és la imputació relativa de cada familia. El total de participants (su8ma de les imputacions relatives) son 3+4+2 = 9.
    La familiaA1 s'encarrega del primer plat i li ha costat 10 €. La familiaB el segon plat i ha costat 23€, La familiaC del postre 12 €. El cost total del dinar 10+23+12 = 45.
    Per tant el cost per participant del dinar: 45 : 9 = 5
    Per la familiaA el cost del dinar es de 5 x 3 =15€ i de moment n''ha pagat 10. Per tant encara ha de pagar 15 - 10 = 5€.
    La familiaB el cost total del dinar 5 x 4 = 20. n'ha pagat 23. Per tant, 23 - 20 = 3. Ha de cobrar 3 €
    La familiaC. Cost total del dinar 5 x 2=10; 12 - 10 = 2. Ha de cobrar 2€.
    En resum a l'hora de passar comptes la familia1 paga (possa al mig) 5 €.. La familia2 agafa del mig 3€. La familia3 agafa del "mig" 2 €.

    Aquest exemple és una simple demostració, A la practica reral les situacion són molt més complexes.I potser no tots els participants valen igual, per exemple es decideix que els nen pagan nomes la mitad.
    Per altra banda aqueata aplicació apart de l'exemple es pot aplicar a moltres altres situacions, habitualment més complexes, que calgui passar comptes, pewr exemple viatges. Nomes cal aclarir al principi la imputació relativa de cada participant. I fins el moment l'app admet un màxim de 10 families

    Opiniones de los usuarios

    de 1 opiniones

    "Excelente"

    10