DESCARGAR GRATIS

Sms Alarm

  DESCARGAR GRATIS

  Capturas de pantalla

  Descripción

  Sms Alarm är applikationen för all personer som tar emot viktiga meddelande via sms, exempelvis frivilliga brandkårister, medlemmar inom sjöräddning, första hjälp arbetare med flera. Utöver denna användargrupp passar även Sms Alarm för fastighetsskötare eller annan servicepersonal.

  Sms Alarm är väldigt smidig att använda fast många inställningsmöjligheter finns. Den fungerar genom att du anger olika telefonnummer som du vill att Sms Alarm ska reagera på sms från, det är möjligt att ställa in ett nummer för primärlarm och flera för sekundärlarm. När enheten sedan tar emot ett sms från något av de inställda telefonnumren så spelas en annan larmsignal upp, ett annat vibrationsmönster används, andra notifikationer visas, lysdioden på enheten blinkar rött och skärmen tänds om den är släckt. Utöver detta finns ett flertal inställningsmöjligheter som gör att en enhet med Sms Alarm fungerar som en personsökare konfigurerad för dig!

  En viktig notering för er som uppdaterar från tidigare versioner av Sms Alarm är att nu behöver användaren själv ange eventuella riktnummer om det behövs, landskod kompenseringen har tagits bort för den orsakade mer bekymmer än nytta.

  Notera också eftersom meddelandehanteringen har ändrats väsentligt i Android KitKat(version 4.4) så rekommenderas inte att Sms Alarm används på enheter med KitKat, detta för att lösningen som gjorts för att kompensera för KitKats meddelandehantering ännu bara är en Beta funktionalitet.

  Kom ihåg att recensera Sms Alarm och att gilla - https://www.facebook.com/pages/Sms-Alarm/195111430666876

  Opiniones de los usuarios

  de 104 opiniones

  "Muy buena"

  7.6