DESCARGAR  11,37 €

BITS d'entorn, Vol. 3

  DESCARGAR  11,37 €

  Capturas de pantalla

  Descripción

  Aquí tens l'app amb el tercer volum del programa d'estimulació primerenca amb bits de l'entorn de Educamigos, també coneguts com bits enciclopèdics. Conté 300 bits de l'entorn diferents amb imatges de: ocells, animals salvatges, banderes, grans monuments, obres mestres de pintors, objectes esportius, professions , etc.

  Aquesta app es completa amb les que t'ofereixen els volums 1 i 2 del nostre programa de bits de l'entorn. Cadascuna conté altres 300 bits de l'entorn diferents i també les pots adquirir al Google Play. A més, al Google Play trobaràs els nostres programes de bits de lectura i de bits de matemàtiques, tots disponibles en espanyol, en català i en anglès. Per a més informació: www.todoslosbits.com

  Els bits de l'entorn de Educamigos estan desenvolupats conforme les recomanacions del mètode Doman, que està àmpliament reconegut pels especialistes com un dels mètodes d'estimulació primerenca més eficaços. Es basa en que està científicament demostrat que els nens, des de les edats més primerenques, tenen una enorme capacitat d'assimilar informació, per la qual cosa resulta aconsellable aprofitar els primers anys perquè puguin desenvolupar el major nombre de xarxes neuronals mitjançant activitats d'estimulació primerenca que , posteriorment, facilitaran un major rendiment en les etapes d'escolarització i aprenentatge.

  Tots els bits de l'entorn mostren imatges presentades mitjançant fotografies de molt alta qualitat, individualitzades i sobre fons blanc, perquè el nen sigui capaç de distingir-les sense esforç, i se succeeixen automàticament durant tot just un segon. Simultàniament s'escolta mitjançant una locució el nom de l'objecte mostrat.

  El programa pot ser utilitzat amb dos usuaris diferents, i guarda de forma separada la informació de les sessions de bits realitzades per cada un. També inclou una programació automàtica de les sessions per facilitar la seva execució de la primera a l'última conforme les recomanacions del mètode.

  I a més també inclou una eina de personalització que permet ajustar la presentació dels bits a qualsevol preferència, amb les següents opcions:

  - Canviar el temps d'exposició dels bits: el nombre de segons que vulguis
  - Fer que el nom de l'objecte aparegui escrit, juntament amb la imatge o a continuació
  - Escollir el tipus de lletra amb el que apareix escrit el nom de l'objecte: impremta, majúscula, cursiva, infantil
  - Escollir el color del text dels noms: vermell, negre, verd o blau
  - Executar en un moment donat qualsevol de les sessions disponibles