DESCARGAR GRATIS

Macedònia

  • TIPO DE BÚSQUEDA
  DESCARGAR GRATIS


  Capturas de pantalla

  Descripción

  Vola amb el grup de música Macedònia en aquesta aplicació per als més petits de la casa. Aprèn quines són les fruites de cada estació de l'any, quines propietats tenen i agafa el màxim de peces per omplir-te d'energia i guanyar molts punts.

  El grup Macedònia, protagonitza aquesta aplicació. Escull quina entre les cinc membres i els dos músics del grup, tria les peces de fruita de la temporada de l'any i després vola per agafar el màxim de peces, però compte amb els gripaus, amb les vaques amb els arbres o amb les barques, perquè si els toques et resten energia. I tot acompanyat de la cançó original del grup: “Esmorzar”.

  Sigues el protagonista de l'aventura de Macedònia durant les quatre estacions de l'any i omple't d'energia amb la millor fruita del nostre país!

  CARACTERÍSTIQUES

  + 4 escenaris il•lustrats: primavera, estiu, tardor i hivern
  + 7 personatges per escollir: 5 cantants i 2 músics de Macedònia
  + 16 tipus diferents de fruita amb les seves descripcions
  + Inclou les imatges de la campanya “A la fruita la música entra sola”
  + Dues versions de la cançó original de la campanya “Esmorzar”
  + Amb les veus originals de les cantants de Macedònia
  + Amb la presència de la Maria, la Sara, la Irene, la Carlota i la Paula

  Aquesta aplicació està emmarcada dins del Pla de consum de fruita a les escoles una iniciativa de la UE que, a Catalunya, es fa efectiva mitjançant l'acció coordinada dels Departaments d'Agricultura, Ramaderia, Perca, Alimentació i Medi Natural, el de Salut i el d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

  Opiniones de los usuarios

  de 3 opiniones

  "Muy buena"

  7.4