DESCARGAR GRATIS

Muiswerk Woordenboek

  • TIPO DE BÚSQUEDA
  Muiswerk Woordenboek icon

  Muiswerk Woordenboek

  por: T.T.A. Schijf - Muiswerk Educatief 106 8.2

  8.2 Nota
  Usuarios
  DESCARGAR GRATIS

  Capturas de pantalla

  Descripción

  Van de meer dan 12.000 basiswoorden worden de verschillende betekenissen gegeven en per betekenis worden voorbeelden van het gebruik, synoniemen en tegenstellingen aangegeven. Meer dan 1000 woorden zijn ook voorzien van een plaatje om de betekenis te ondersteunen. Uniek van dit woordenboek is dat ieder basiswoord uitgebreid en leesbaar wordt omschreven: woordsoort, uitspraak, alle betekenissen, voorbeelden, uitdrukkingen, vervoegingen en verbuigingen. Het neemt de tijd en de ruimte voor ieder woord. Na installatie is geen netwerkverbinding meer nodig.

  ZIE OOK WOORDENBOEK PRO MET MEER WOORDEN EN MEER MOGELIJKHEDEN

  Na het opstarten komt u in het zoekscherm terecht. Typ daar de eerste letters van het woord dat u zoekt. Zoekt u 'gelopen' dan ziet u na 'gelo..' het gezochte woord in de lijst staan. Raak dat woord in de lijst aan en u vliegt direct naar de juiste pagina. Het werkwoord 'lopen' wordt uitgebreid behandeld en ook de vervoegingen ervan. Een van die vervoegingen is 'gelopen'.

  Op de gemarkeerde woorden in de pagina kan doorgetikt worden. Raak zo'n woord aan en u springt naar de pagina van dat woord. Met een veeg naar links kunt u weer terug naar een eerder woord.

  Het Muiswerk Woordenboek wordt ontwikkeld en onderhouden door de makers van de Muiswerk oefenprogramma's. Er worden continu nieuwe woorden en nieuwe plaatjes toegevoegd. Het woordenboek is vanuit de windowsversie van Muiswerk en ook vanuit de online versie van Muiswerk op te roepen op ieder moment tijdens het oefenen. Nu zoveel mensen naast hun gewone werkplek ook een smartphone en/of tablet beschikbaar hebben, is het woordenboek ook als zelfstandige 'app' ontwikkeld.

  Digitale taal- en rekenprogramma's van Muiswerk zoeken voor elke leerling uit wat hij al beheerst en voor welke onderwerpen hij oefenmateriaal nodig heeft. Vervolgens krijgt iedere leerling een persoonlijk oefenprogramma waar hij zelfstandig aan werkt. Alle oefeningen beginnen met duidelijke uitleg en de programma's reageren met zinnige feedback op de acties van de leerling: ze vertellen de leerling hoe hij de gemaakte fout de volgende keer kan voorkomen, geven tips of noemen de regel opnieuw. De slimme programma's verhogen de leerprestaties van zwakkere leerlingen en bieden uitdaging aan de sterkere leerlingen. Om de cirkel rond te maken rapporteren ze uitgebreid naar het docententeam over de inspanning en de voortgang. Kortom, de slimme didactiek van de programma's houdt iedereen stevig bij de les. Dat bespaart tijd en levert resultaat.

  Opiniones de los usuarios

  de 106 opiniones

  "Muy buena"

  8.2