DESCARGAR GRATIS

Cheikh Imam & Nazem Al Ghazali

  Cheikh Imam & Nazem Al Ghazali icon

  Cheikh Imam & Nazem Al Ghazali

  por: EducaApps 2 7

  7 Nota
  Usuarios
  DESCARGAR GRATIS

  Capturas de pantalla

  Descripción

  Imam Mohammed Ahmed Issa ( إمام محمد أحمد عيسى ) , geboren op 2 juli 1918 in het dorp Abul Namres ( Giza ), overleden in juni 1995 , was een Egyptische singer- songwriter .
  In 1962 ontmoette hij Ahmed Fouad Najm met wie hij bevriend raakt . Hij werkte met hem tot aan zijn dood . Na de Zesdaagse Oorlog in 1967 , begon hij met het schrijven van revolutionaire liederen en kritiek op diegenen die verantwoordelijk zijn voor de nederlaag , die hem vele malen in de gevangenis verdiend . Het komt vrij na de moord op Anwar Sadat in 1981 . In de jaren 1980 werd hij uitgenodigd door het Franse Ministerie van Cultuur om concerten te geven en toerde in Europa .
  Album : " De nachten amandel " Absolute Ed - audio-cd heruitgegeven in januari 2006 .

  Nazem Al- Ghazali
  Nazem El Ghazali (1921-1923 oktober 1963 ) (Arabisch : ناظم الغزالي , ook wel gespeld Nadhem Al Ghazali , Nadhem Ghazali , Nazem Al- Ghazali ) was een van de meest populaire zangers in de geschiedenis van Irak en zijn liedjes worden nog gehoord door velen in de Arabische wereld . Hij werd geboren in de buurt Haydar Khanah in Bagdad , en studeerde aan het Instituut voor Schone Kunsten in Irak . Hij begon zijn carrière als acteur , en na een paar jaar bleek te zingen . Hij werkte voor de Iraakse radio in 1948 en was een lid van de Andalusische Muashahat Ensemble . In deze periode werkte hij samen met de grote oudspeler Jamil Bashir , en samen produceerden ze werken onderscheiden including Mist El Nakhal en Marrou ' Alayya el- Hilween . Hij was een leerling van nuttige Muhammad al - Qubbanchi ( el- Kabbandji ) , een van de belangrijkste Maqam zangers van de vorige eeuw . Nazem was bekend om zijn populaire liedjes en nam een aantal nuttige maqams . Volgens velen zijn fijne zachte stem was de beste in het veld .
  Hij was getrouwd met een grote Iraakse joodse zangeres Salima Murad .
  Tags : Nazem Al Ghazali , Imam Ckeikh

  Opiniones de los usuarios

  de 2 opiniones

  "Muy buena"

  7