DESCARGAR GRATIS

Kuvat.fi - Ilmaisversio

  Kuvat.fi - Ilmaisversio icon

  Kuvat.fi - Ilmaisversio

  por: Versine Ltd 21 4

  4 Nota
  Usuarios
  DESCARGAR GRATIS

  Capturas de pantalla

  Descripción

  Kuvat.fi-mobiilisovellus mahdollistaa kuviesi ja videoidesi lataamisen Kuvat.fi-palveluun suoraan Android-laitteestasi. Sovelluksen avulla voit ladata halutessasi joko yksittäisen tai vaikka kaikki puhelimesi kuvagallerian kuvat ja videot verkkopalveluun.

  HUOM! Tämä on ilmaisversio sovelluksesta, mikä tarkoittaa sitä, että sovelluksen kehitys ja ylläpito katetaan mainostuloilla. Jos et halua saada mainoksia sekä haluat olla etusijalla uusimpiin päivityksiin ja ominaisuuksiin, lataa itsellesi PRO-versio sovelluksesta: https://market.android.com/details?id=eu.versine.kuvatfiuploader.

  Vaatimuksena sovelluksen (ilmais-/PRO-versio) käyttämiseen on ainoastaan se, että sinulla on olemassa oleva tili Kuvat.fi-palveluun. Jos et vielä omista tiliä, voit luoda tilin ilmaiseksi osoitteessa www.kuvat.fi. Saat käyttöösi henkilökohtaisen kuvasivuston, johon voit tallentaa kuvasi sekä videosi ja jakaa ne vaivattomasti ystävillesi.

  Market tarjoaa myös mahdollisuuden testata sovellusta ilmaiseksi, ks. ohjeet http://www.google.com/support/androidmarket/bin/answer.py?hl=fi&answer=113515&topic=1046718.

  Jos sinulla on jotain kysyttävää tai kommentteja koskien sovelluksiamme, voit olla meihin yhteydessä
  - sähköpostitse issues@versine.eu
  - facebookissa http://www.facebook.com/versine.eu tai
  - verkkosivujemme kautta osoitteessa www.versine.eu.

  Opiniones de los usuarios

  de 21 opiniones

  "Regular"

  4