DESCARGAR GRATIS

Incidències 2.0

  • TIPO DE BÚSQUEDA
  DESCARGAR GRATIS


  Capturas de pantalla

  Descripción

  Incidències 2.0 pretén ser un servei col·laboratiu que permeti als seu usuaris notificar i tenir coneixement de diferents incidències que es donen al nostre voltant.
  En l'actualitat l'aplicació se centra en les incidències relatives al sistema de transport públic ferroviari de l'àrea metropolitana de Barcelona, com ara els retards en les línies de Rodalies, la falta de subministrament elèctric en el metro, etc.
  Alternativament, l'aplicació permet, de forma molt més lliure, notificar incidències de qualsevol tipus. També està oberta a qualsevol proposta interessant que puguin formular els usuaris.
  Els dos casos d'ús de l'aplicació són "Visualitzar incidències" i "Reportar nova incidència". Les incidències es poden veure en un mapa o com un llistat i també es permet a l'usuari definir i seguir fins a un màxim de 3 línies de transport públic preferides amb la finalitat de facilitar l'accés a la informació.

  Per més informació sobre com funciona la aplicació i qui som visiti la nostra pàgina web www.incidencies.org. Allà pots consultar el manual d'usuari i també proposar millores en l'aplicació.

  Opiniones de los usuarios

  de 65 opiniones

  "Muy buena"

  8.4

  Comentarios de los usuarios para Incidències 2.0

  Jessica Arango

  por Jessica Arango

  Ene 09, 2014  |  "Mejorable"

  Duda si esta alternativa funcionara y la gente colaborara. Aun no entiendo muy bien el funcionamiento, pero veremos a ver.

  Enrique Bayo

  por Enrique Bayo

  Ene 06, 2014  |  "Excelente"

  La aplicación la estado probando en el móvil es ta muy bien y la idea es buena pero me gustaría que funcionase en las tablets ya que se usan mucho gracias.

  Ivan Pelaz

  por Ivan Pelaz

  Ene 06, 2014  |  "Mejorable"

  No llega ni a abrirse

  sonia gut

  por sonia gut

  Ene 06, 2014  |  "Excelente"

  Fantástica idea!

  Mirian valencia valencia

  por Mirian valencia valencia

  Ene 06, 2014  |  "Muy buena"

  Bueno aun no pillo muy bien el sentido de esta tarjeta .. pero parece buena idea haver si se apunta mas gente. . ;) cuando le vea yo la utilidad le doi las 5 stars.

  Jessica Gomez

  por Jessica Gomez

  Ene 05, 2014  |  "Excelente"

  Colaboracion ciudadana