DESCARGAR GRATIS

eBolets - Bolets

  • TIPO DE BÚSQUEDA
  eBolets - Bolets icon

  eBolets - Bolets

  por: unusualapps 6 6.6

  6.6 Nota
  Usuarios
  DESCARGAR GRATIS


  Capturas de pantalla

  Descripción

  eBolets és la primera aplicació de predicció micològica amb base científica i fiable per dispositius mòbils. Només es necessita connexió a internet per rebre els càlculs diaris de predicció que permeten visualitzar sobre el mapa de Catalunya l'aparició de les espècies: Rovelló pinetell, rovelló, rovelló vinader, cep d'estiu, cep rogenc, cep i cep sureny. La precisió de les prediccions arriba fins 250 m x 250 m.

  L'aplicació té diferents eines per facilitar la localització dels bolets al mapa i a la realitat: Filtre per distància del boletaire cap als bolets, filtre per alçada dels bolets, localització del boletaire, localització del vehicle del boletaire i radar 3D pels bolets amb realitat augmentada.

  Una vegada s'hagi actualitzat la darrera predicció, la visualització dels mapes no requereix connexió a internet, són a dintre de l'aplicació. Per tant, l'aplicació funcionarà perfectament dins del bosc, únicament requereix GPS actiu.

  eBolets té l'objectiu de ser tant important com el cistell o el ganivet pels boletaires. Aquesta versió serà vàlida per a la temporada de bolets per tot l'any 2013.

  Opiniones de los usuarios

  de 6 opiniones

  "Buena"

  6.6