DESCARGAR  3,12 €

FergeTider

  FergeTider icon

  FergeTider

  por: Wise Consulting AS 36 4.4

  4.4 Nota
  Usuarios
  DESCARGAR  3,12 €

  Capturas de pantalla

  Descripción

  En nyttig app for alle som reiser med ferge i Norge.

  Fergetider er en smart app for å sjekke fergetider i Norge. En smart phone kjenner din posisjon og derfor starter app’en med å la deg velge fergestrekning i en sortert liste over fergestrekninger du befinner deg i nærheten av. Etter at en fergestrekning er valgt, benytter app’en den innebygde klokken og kalenderen i smart phonen og lister ut kommende avganger for valgt fergestrekning for dagens dato.

  Dette betyr at man etter to valg/tap’s kjenner tidspunktet for neste fergeavgang med en garanti for at man avleser avgangstidene for riktig dag og innenfor riktig gyldighetsperiode for rutetidene.

  I dag er det flere fergeselskaper som trafikkerer innenfor et og samme fylke, i motsetning til tidligere. Det kan derfor være en utfordring å være i besittelse av gyldige rutehefter for samtlige fergeselskaper samtidig. Med denne app’en er ikke dette noe problem lenger.

  En meget verdifull app for reisende som raskt har behov for å finne neste fergeavgang i nærliggende fergestrekninger. App’en gir oversikt over fergetabeller over hele Norge realtime.

  Denne appen gjelder for inneværende år.

  Vi gjør vårt beste for å holde fergetidene oppdaterte, men i perioder der nye tider lanseres kan det forekomme at noen av tidene ikke er oppdaterte.

  Opiniones de los usuarios

  de 36 opiniones

  "Regular"

  4.4