DESCARGAR GRATIS

Altafulla Turística

  DESCARGAR GRATIS

  Capturas de pantalla

  Descripción

  Altafulla Turística és una aplicació per a dispositius mòbils que us presenta la vila d’Altafulla com una destinació amb personalitat pròpia dins de la Costa Daurada. Aquí us mostrem els atractius culturals, paisatgístics, gastronòmics i esportius del municipi ideal per a les famílies, amb serveis adaptats a les necessitats d’un turisme cada cop més exigent i informat.

  Aquesta aplicació reuneix els principals indrets històrics i patrimonials ineludibles de visitar com ara la Vila Closa, les Botigues de Mar i la Vil·la romana dels Munts; les construccions històriques, la cultura i el folklore, el què podem fer i on podem anar a comprar. Descobriu Altafulla, el llegendari municipi de les bruixes.

  Altafulla turística es una aplicación para dispositivos móviles que presenta el municipio de Altafulla como un destino de la Costa Dorada con personalidad propia. Ofrece una muestra de los atractivos culturales, paisajísticos, gastronómicos y deportivos de este municipio ideal para las familias y con servicios adaptados a las necesidades de un turismo cada vez más exigente e informado.

  Esta aplicación reúne los principales enclaves históricos y patrimoniales ineludibles como la Vila Closa, las Botigues de Mar y la villa romana de Els Munts; las construcciones históricas, la cultura y el folklore, lo que podemos hacer y los lugares para ir de compras. Descubra Altafulla, el legendario municipio de las brujas.

  Tags: las brujas de altafulla

  Opiniones de los usuarios

  de 16 opiniones

  "Muy buena"

  7.6