DESCARGAR GRATIS

HCB

  • TIPO DE BÚSQUEDA
  DESCARGAR GRATIS

  Capturas de pantalla

  Descripción

  L'Habitat Cluster Barcelona és una associació amb personalitat jurídica i sense finalitat de lucre que té com a objectiu principal promoure i contribuir a la competitivitat de la cadena de valor del sector hàbitat a Catalunya.

  La junta directiva del clúster està integrada per 16 empreses catalanes (Arquima, Cosmic, Estiluz, HP, Crevin, Ros, Kibuc, 30 M2, Grassoler, Estellé Parquet, Madersenia, Vertisol, Sonpura, KriskaDECOR, Casals Ventilació i La Mallorquina) i la fundació privada Elisava-Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona. En el seu conjunt facturen 781 milions d’euros.

  Les següents companyies són sòcies fundadores del clúster: La Mallorquina, Bedding Industrial, MarcoMueble, Perspectiva, Casals Ventilació, Mobenia, KriskaDECOR i Eurohomedeco.

  El Clúster Hàbitat de Catalunya promourà iniciatives orientades a impulsar el negoci de l’hàbitat de Catalunya i estimularà i explotarà les sinèrgies entre els membres.

  El clúster està obert a tota la cadena de valor i els seus agents, des de les empreses proveïdores de matèria primera i de maquinària, empreses fabricants de mobles, il·luminació, tèxtil llar, petit electrodomèstic, paviments i revestiments, llars de foc, etc. També inclou distribuïdors majoristes i minoristes, prescriptors com arquitectes i interioristes i altres agents com centres de formació, centres tecnològics, etc.

  El seu president és Ròmul Prat.

  La creació del Clúster Hàbitat de Catalunya ha estat impulsada per la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana.