DESCARGAR  12,99 €

Bits de Lectura - Oracions

  • TIPO DE BÚSQUEDA
  DESCARGAR  12,99 €

  Capturas de pantalla

  Descripción

  BITS de lectura - ORACIONS

  Aquí tens l'app amb la segona part del programa d'estimulació primerenca amb bits de lectura de Educamigos, que conté les sessions que presenten els bits d'oracions senzilles i d'oracions complexes.

  Aquesta app es completa amb la que t'ofereix la primera part del programa, que conté les sessions que presenten els bits de paraules i de parells de paraules, que també pots adquirir al AppStore. A més, al AppStore trobaràs els nostres programes de bits de l'entorn i de bits de matemàtiques, tots disponibles en espanyol, en català i en anglès. Per a més informació: www.todoslosbits.com

  Els bits de lectura de Educamigos estan desenvolupats conforme les recomanacions del mètode Doman, que està àmpliament reconegut pels especialistes com un dels mètodes d'estimulació primerenca més eficaços. Es basa en que està científicament demostrat que els nens, des de les edats més primerenques, tenen una enorme capacitat d'assimilar informació, per la qual cosa resulta aconsellable aprofitar els primers anys perquè puguin desenvolupar el major nombre de xarxes neuronals mitjançant activitats d'estimulació primerenca que , posteriorment, facilitaran un major rendiment en les etapes d'escolarització i aprenentatge.

  Aquest app amb les sessions de bits d'oracions de Educamigos conté 429 sessions d'estimulació, que faciliten que els nens reconeguin les oracions.

  Les oracions es presenten amb lletra de tipus impremta, en color vermell sobre fons blanc, perquè el nen sigui capaç de distingir-les sense esforç, i es succeeixen automàticament durant tot just un segon. Simultàniament s'escolta mitjançant una locució les paraules que apareixen a la pantalla.

  El programa pot ser utilitzat amb dos usuaris diferents, i guarda de forma separada la informació de les sessions de bits realitzades per cada un. També inclou una programació automàtica de les sessions per facilitar la seva execució de la primera a l'última conforme les recomanacions del mètode.

  I a més també inclou una eina de personalització que permet ajustar la presentació dels bits a qualsevol preferència, amb les següents opcions:

  - Canviar el color de les paraules: vermell, negre, verd o blau
  - Canviar el temps d'exposició dels bits: el nombre de segons que vulguis
  - Canviar el tipus de lletra: impremta, majúscula, cursiva, infantil
  - Executar en un moment donat qualsevol de les sessions disponibles