DESCARGAR  12,99 €

Bits de matemàtiques - Xifres

  • TIPO DE BÚSQUEDA
  DESCARGAR  12,99 €

  Capturas de pantalla

  Descripción

  BITS de matemàtiques - XIFRES

  Aquí tens l'app amb la segona part del programa d'estimulació primerenca amb bits de matemàtiques de Educamigos, que conté les sessions que presenten els bits de xifres.

  Aquesta app es completa amb la que t'ofereix la primera part del programa, que conté les sessions que presenten els bits de quantitats i que també pots adquirir al AppStore. A més, al AppStore trobaràs els nostres programes de bits de l'entorn i de bits de lectura, tots disponibles en espanyol, en català i en anglès. Per a més informació: www.todoslosbits.com

  Els bits de matemàtiques de Educamigos estan desenvolupats conforme les recomanacions del mètode Doman, que està àmpliament reconegut pels especialistes com un dels mètodes d'estimulació primerenca més eficaços. Es basa en que està científicament demostrat que els nens, des de les edats més primerenques, tenen una enorme capacitat d'assimilar informació, per la qual cosa resulta aconsellable aprofitar els primers anys perquè puguin desenvolupar el major nombre de xarxes neuronals mitjançant activitats d'estimulació primerenca que , posteriorment, facilitaran un major rendiment en les etapes d'escolarització i aprenentatge.

  Aquest app amb les sessions de bits de xifres de Educamigos conté 501 sessions d'estimulació, que faciliten que els nens reconeguin, d'una manera lineal i ordenada, les xifres del 0 al 100 i les operacions aritmètiques que es poden realitzar entre elles: sumes, restes, multiplicacions i divisions.

  Les xifres es presenten en tipus impremta, en color vermell sobre fons blanc, perquè el nen sigui capaç de distingir sense esforç, i se succeeixen automàticament durant tot just un segon. Simultàniament s'escolta mitjançant una locució les xifres i operacions que apareixen a la pantalla.

  El programa pot ser utilitzat amb dos usuaris diferents, i guarda de forma separada la informació de les sessions de bits realitzades per cada un. També inclou una programació automàtica de les sessions per facilitar la seva execució de la primera a l'última conforme les recomanacions del mètode.

  I a més també inclou una eina de personalització que permet ajustar la presentació dels bits a qualsevol preferència, amb les següents opcions:

  - Canviar el color de les xifres: vermell, negre, verd o blau
  - Canviar el temps d'exposició dels bits: el nombre de segons que vulguis
  - Executar qualsevol de les sessions disponibles, en qualsevol moment