DESCARGAR GRATIS

Centre d'Art La Panera

  • TIPO DE BÚSQUEDA
  Centre d'Art La Panera icon

  Centre d'Art La Panera

  por: 0 10

  10 Nota
  Usuarios
  DESCARGAR GRATIS

  Capturas de pantalla

  Descripción

  - Amb català -

  Aplicació del centre d’art la Panera amb què podràs veure les exposicions en curs i gaudir de l’apartat «Art Mòbil», que inclou una peça d’art exclusiva creada per a aquest suport.
  Peces pensades expressament per utilitzar un iPhone com a suport. Una nova proposta del Centre d’Art la Panera amb la qual es convidarà els artistes a elaborar una obra per a aquest suport tecnològic.
  L’objectiu és oferir un art mòbil per al mòbil, obres que l’espectador es pugui endur vagi on vagi. A la vegada, es pretén que l’espectador tingui l’oportunitat de descobrir noves creacions d’art d’una manera diferent a l’habitual.

  - En castellano -
  Aplicación del centro de arte la Panera con la que podrás ver las exposiciones en curso y disfrutar del apartado «Arte Móvil», que incluye una pieza de arte exclusiva para este soporte.
  Piezas pensadas expresamente para utilizar un iPhone como soporte. Una nueva propuesta del Centre d’Art la Panera con la cual se invitará a los artistas a elaborar una pieza para este soporte tecnológico.
  El objetivo es ofrecer un arte móvil para el móvil, obras que el espectador se pueda llevar vaya donde vaya. A la vez, se pretende que el espectador tenga la oportunidad de descubrir nuevas creaciones de arte de una manera distinta a la habitual.